Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
χλμ Set radius for geolocation
Αναζήτηση

H Φωτεινή Τρούσα είναι κλινική ψυχολόγος. Εργάζεται σε ιδιωτικό γραφείο που διατηρεί στην Ηλιούπολη. Κατέχει προδιδακτορικό, μεταπτυχιακό τίτλο D.E.A του Πανεπιστημίου Paul–Valéry Montpellier III (Γαλλία) με κατεύθυνση την ψυχανάλυση. Επίσης, μεταπτυχιακό δίπλωμα MSc (D.E.S.S.) και πτυχίο (Maîtrise) με ειδίκευση στην Κλινική Ψυχολογία και Παθολογία του Πανεπιστήμιου της Nice της Γαλλίας.
Έχει λάβει επιμόρφωση με αντικείμενο τη ‘Συμβουλευτική των εξαρτήσεων’ από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Εργάστηκε εθελοντικά στο Παιδοψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής με παρακολούθηση κλινικών περιπτώσεων και χορήγηση τεστ νοημοσύνης σε παιδιά και εφήβους.
Έχει εργαστεί ως συντονίστρια ομάδων γονέων με φορέα υλοποίησης τη Νομαρχιακή Επιτροπή Λαικής Επιμόρφωσης Ανατολικής Αττικής
Δίδαξε θέματα ψυχολογίας ως εκπαιδεύτρια στο ‘Ινστιτούτο Μελετών Εκπαίδευσης και Επιχειρήσεων’ με αντικείμενο τον επαγγελματικό προσανατολισμό και τη συμβουλευτική γονέων, όπως και σε άλλους ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς φορείς.
Διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης της Ελληνικής Αστυνομίας. Εργάστηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής,  Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων και στο Αστυνομικό Τμήμα Αχαρνών, όπου αντιμετώπισε περιπτώσεις κακοποίησης (σωματικής, σεξουαλικής και ψυχολογικής) και παραβατικότητας ανηλίκων, τοξικοεξάρτησης και ενδοοικογενειακής βίας.
Εργάζεται σε Διεθνή Ανθρωπιστικό Οργανισμό.
Έχει συντονίσει ομάδες συμβουλευτικής γονέων και έχει πραγματοποιήσει ενημερωτικές ομιλίες για γονείς και παιδιά σε σχολεία, ιδρύματα και φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης.
Μιλά Γαλλικά και Αγγλικά.
Είναι κάτοχος άδειας άσκησης επαγγέλματος στην Ελλάδα και στη Γαλλία.

Δέχεται με ραντεβού

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

17:30 - 20:30

Τρίτη

17:30 - 20:30

Τετάρτη

17:30 - 20:30

Πέμπτη

17:30 - 20:30

Παρασκευή

17:30 - 20:30

Σάββατο

-

Κυριακή

-

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΙΑΤΡΟΥ

Η Διεύθυνσή μας:

Καρνεαδου 38 & Μ. Κυπριανού 15, Ηλιουπολη

Τηλέφωνα:
Ιστοσελίδα:
Πως θα έρθω