Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
χλμ Set radius for geolocation
Αναζήτηση

ΑΛΕΞΙΟΣ Ε. ΧΑΡΙΣΗΣ, DDS, CAGS ENDOcharisis1

Ειδικευμένος σε Henry M. Goldman School of Dental Medicine, Boston university, USA.

Εξειδικευμένο ενδοδοντικό ιατρείο.
Αποκλειστική ενασχόλιση με ενδοδοντικές θεραπείες, απονευρώσεις, οδοντόπονους κλπ.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε οδοντιατρική ερώτηση ή περιστατικό. Το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί 24 ώρες το εικοσιτετράωρο.
Στα πλαίσια της ειδικότητάς μας αναλαμβάνουμε:
Συντηρητικές Eνδοδοντικές Θεραπείες μονίμων δοντιών, με ή χωρίς αδιάπλαστο ακρορρίζιο.
Επαναλήψεις παλαιών ατελών Ενδοδοντικών Θεραπειών, με επίμονες ή όχι οστικές αλλοιώσεις σχετιζόμενες με τις ρίζες του δοντιού.

Επείγουσες επώδυνες καταστάσεις σχετιζόμενες με τα δόντια, όπως πολφίτιδες, οδοντοφατνιακά αποστήματα, κατάγματα ή εκγομφώσεις δοντιών από τραύμα κλπ.

Σκοπός μας είναι να σας παρέχουμε το υψηλότερο δυνατό επίπεδο ενδοδοντικής θεραπείας (απονεύρωσης) σε ένα ευχάριστο και οικείο περιβάλλον.
Η πίστη και το πάθος μας για την τελειότητα αντανακλούν στη δέσμευσή μας για ένα ποιοτικό αποτέλεσμα, ανεξαρτήτως κόστους και χρόνου. Για αυτό το λόγο η θεραπεία είναι εξατομικευμένη στις ανάγκες του ασθενούς, ώστε να επιτευχθεί το υψηλότερο ποσοστό επιτυχίας.

Η όλη εμπειρία του ασθενούς από το αρχικό τηλεφώνημα και τη θεραπεία αυτή καθ’αυτή έως το τηλεφώνημα μετά τη θεραπεία και την επανεξέταση, έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να είναι ευχάριστη, χαλαρωτική και φιλόξενη.

Προσφέρουμε άριστη συνεργασία σε Γενικούς Οδοντίατρους και Προσθετολόγους.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΙΑΤΡΟΥ

Η Διεύθυνσή μας:

ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ 6, ΚΟΛΩΝΑΚΙ

Τηλέφωνα:
Ιστοσελίδα:
Πως θα έρθω