Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
χλμ Set radius for geolocation
Αναζήτηση

22ο Παγκόσμιο Συνέδριο Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής

boukouvalas5Ο Δρ Μπουκουβάλας ανάμεσα στους καλύτερους Πλαστικούς
Χειρουργούς Παγκοσμίως !

Ο Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας, συμμετείχε στο 22ο Παγκόσμιο Συνέδριο
Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής, το μεγαλύτερο και το πιο έγκυρο
συνέδριο του είδους του, σε παγκόσμια κλίμακα.

Το συνέδριο που διήρκησε από τις 18 έως και τις 22 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στο Ρίο Ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας υπό την αιγίδα του ISAPS (International Society of Aesthetic Plastic Surgery), αποτελώντας τόπο συνάντησης των κορυφαίων Πλαστικών Χειρουργών από όλη την υφήλιο!
boukouvalas4
Η Διεθνής Εταιρεία Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής (ISAPS) ιδρύθηκε πριν από 40 έτη. Η Αποστολή της είναι να κατέχει τα υψηλότερα πρότυπα για την ένταξη και την παροχή συνεχούς εκπαίδευσης των μελών της για την προώθηση της ασφάλειας των ασθενών σε όλο τον κόσμο. Τα μέλη της είναι οι πλέον επίλεκτοι πλαστικοί χειρουργοί από κάθε χώρα.

Επίτιμος ομιλητής στην εναρκτήρια τελετή του 22ο Παγκόσμιου Συνεδρίου ISAPS 2014 Rio De Janeiro, δε θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Prof Ivo Pitanguy, τον πρωτοπόρο ιδρυτή της πιο πλήρους σχολής πλαστικής χειρουργικής στην Βραζιλία. Αντιπροσωπευτικό του τρόπου boukouvalas3με τον οποίο προσεγγίζεται η αισθητική πλαστική χειρουργική από τους κορυφαίους πλαστικούς χειρουργούς, είναι και το ακόλουθο απόσπασμα από την
ομιλία του καθηγητή Πιταγκί:
“Για τον Πλαστικό Χειρουργό η ομορφιά έχει ευρεία σημασία. Είναι συνδεδεμένη με το Ευ Ζειν του κάθε ανθρώπου και προσπαθεί να ομαλοποιήσει κάτι που δεν είναι φυσιολογικό.
Φυσιολογικό είναι αυτό που κανείς δεν μπορεί να παρατηρήσει.”

Μεταξύ των σημαντικών πλαστικών χειρουργών που έδωσαν το παρόν στο συνέδριο, ήταν και ο Carlos Oscar Uebel MD (Πρόεδρος ISAPS & boukouvalas2Πρόεδρος του συνεδρίου), ο Susumo Takayanagi MD (νεοεκλεγείς πρόεδρος & πρόεδρος του επόμενου συνεδρίου του ISAPS που θα λάβει χώρα τον Οκτώβριο 2016, στο Kyoto της Ιαπωνίας), ο Thomas Biggs MD (από τους
παλαιότερους προέδρους του ISAPS και πλέον διακεκριμένους Πλαστικούς Χειρουργούς) και η Ruth Graf MD, η οποία καθιέρωσε και εξέλιξε την αυξητική στήθους με την τεχνική Subfascial. Με το Δρ. Ζήση Μπουκουβάλα βρίσκονται σε στενή συνεργασία για την περαιτέρω διάδοση της τεχνικής αυτής στους Πλαστικούς Χειρουργούς.

Στο συνέδριο συζητήθηκαν όλες οι νέες τάσεις και τεχνικές της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής, με κυριότερη την Αυξητική Βλεφαροπλαστική που ήδη εφαρμόζεται και στην Ελλάδα, από τον Δρ Μπουκουβάλα.

www.drboukouvalas.gr
email: info@drboukouvalas.gr

Σχετικά με master