Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
χλμ Set radius for geolocation
Αναζήτηση

MASTER CLASS WORKSHOP

boukouvalas1ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΡ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ:
ΠΡΟΗΔΡΕΥΣΕ ΣΤΟ 3ο MASTER CLASS WORKSHOP
ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ALLERGAN Inc!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Μαίου 2014, το 3o Master Class Workshop που διοργανώθηκε από το Medical Institute της Allergan Inc.
H Allergan Inc. επικεντρώνεται στην έρευνα, ανάπτυξη και εμπορία υψηλής τεχνολογίας φαρμακευτικών προϊόντων και θεωρείται από τις καλύτερες εταιρίες παγκοσμίως στα είδη δερματολογίας και πλαστικής χειρουργικής.
Αυτή τη φορά, το αντικείμενο του Master Class ήταν η παρουσίαση πρωτοποριακών μεθόδων και πρακτικών έγχυσης με το Juvederm® Volift®, το νέο μέλος της οικογένειας Υαλουρονικού Οξέος Juvederm®, που μαζί με το Voluma® και το Volbella® ολοκληρώνει την premium σειρά VYCROSS ™ της Allergan.
Στο προεδρείο του panel βρίσκονταν ο Πλαστικός Χειρουργός Δρ. Ζήσης
Μπουκουβάλας, Επιστημονικός Διευθυντής και Διευθύνων Σύμβουλος των Ιατρείων Πλαστικής Χειρουργικής και Αντιγήρανσης «Αναγέννηση».boukouvalas2
Ο λόγος που επιλέχτηκε ο Δρ Μπουκουβάλας, εκτός από την σπάνια εμπειρία που διαθέτει ως πλαστικός χειρουργός, ήταν διότι αποτελεί έναν από τους πρωτοπόρους γιατρούς που εφάρμοσαν με ιδιαίτερη επιτυχία καινοτόμες πρακτικές, βασισμένες σε ειδικές μορφές κλινικά φιλτραρισμένου υαλουρονικού οξέως μη ζωικής προέλευσης.
Πιο συγκεκριμένα, ο Δρ Μπουκουβάλας, έχει υιοθετήσει νέες μεθόδους έγχυσης
χρησιμοποιώντας παράλληλα ειδικές φόρμουλες υαλουρονικού οξέως, οι οποίες διαθέτουν υψηλό προφίλ ασφαλείας και απόλυτη απορροφητικότητα. Με αυτό το συνδυασμό καταφέρνει και πετυχαίνει απόλυτα φυσικό και ισορροπημένο αποτέλεσμα, διορθώνοντας τις ρινοπαρειακές αύλακες, τις ρυτίδες μεσόφρυου, τις περιστοματικές ρυτίδες αλλά το σχήμα και τον όγκο των χειλιών.

Dr. Ζήσης K. Μπουκουβάλας
Πλαστικός Χειρουργός
Διευθυντής Πλαστικής Χειρουργικής νοσοκομείου «Metropolitan»
Διδάκτωρ Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Διευθύνων Σύμβουλος & Επιστημονικός Διευθυντής των Κέντρων Πλαστικής, Επανορθωτικής Χειρουργικής & Laser «ANAΓΕΝΝΗΣΗ»
www.drboukouvalas.gr
email: info@drboukouvalas.gr

Σχετικά με master