Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
χλμ Set radius for geolocation
Αναζήτηση

11ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΤΙΚΗΣ & ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ

synedrio-plastikis1Ο Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας, παρουσίασε στο 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο Πλαστικής Επανορθωτικής & Αισθητικής Χειρουργικής, σε Έλληνες και ξένους Πλαστικούς Χειρουργούς μια νέα δίκη του τεχνική βλεφαροπλαστικής κάτω βλεφάρων με διαφραγματική διόρθωση και ανάρτηση του σφιγκτήρα μυός.

 

 

 

Το συνέδριο που διήρκησε από τις 5 έως και τις 7 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη στο Μακεδονία Παλλάς και συμμετείχαν 200 Έλληνες και ξένοι Πλαστικοί Χειρουργοί.
Ο Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας προσκεκλημένος από την επιστημονική επιτροπή του συνεδρίου σε στρογγυλόsynedrio-plastikis2 τραπέζι παρουσίασε δυο είδη βλεφαροπλαστικής, μια νέα δική του τεχνική βλεφαροπλαστικής κάτω βλεφάρων με διαφραγματική διόρθωση και ανάρτηση του σφιγκτήρα μυός, την αυξητική βλεφαροπλαστική η οποία βασίζεται στην αυτομεταμόσχευση λίπους και την μη επεμβατική βλεφαροπλαστική (Plasma Technology Eye Lift).
Η αυξητική βλεφαροπλαστική αφορά τόσο γυναίκες όσο και άνδρες, που επιθυμούν να ανανεώσουν και να ζωντανέψουν το βλέμμα τους, εξαλείφοντας τις ρυτίδες, τις σακούλες κάτω από τα μάτια και γενικά τα σημάδια του γήρατος. Επίσης, βρίσκει εφαρμογή και σε μια ειδική κατηγορία περιπτώσεων στις οποίες το κουρασμένο βλέμμα εμφανίζεται ακόμα και σε πολύ νεανικές ηλικίες, ως αποτέλεσμα παθήσεων που επηρεάζουν την εμφάνιση των βλεφάρων (θυρεοειδοπάθεια).
Η κάθε τεχνική εξατομικεύεται σύμφωνα με τις ανάγκες του ασθενή. Στόχος είναι να υπάρχει πάντα ένα φυσικό αποτέλεσμα.
“Για τον Πλαστικό Χειρουργό η ομορφιά έχει ευρεία σημασία. Είναι συνδεδεμένη με το Ευ Ζειν του κάθε ανθρώπου και προσπαθεί να ομαλοποιήσει κάτι που δεν είναι φυσιολογικό.
Φυσιολογικό είναι αυτό που κανείς δεν μπορεί να παρατηρήσει.”

Dr. Ζήσης K. Μπουκουβάλας
Πλαστικός Χειρουργός
Διευθυντής Πλαστικής Χειρουργικής νοσοκομείου «Metropolitan»
Διδάκτωρ Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Διευθύνων Σύμβουλος & Επιστημονικός Διευθυντής των Κέντρων Πλαστικής, Επανορθωτικής Χειρουργικής &
Laser «ANAΓΕΝΝΗΣΗ»
www.drboukouvalas.gr
email: info@drboukouvalas.gr

Σχετικά με master