Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
χλμ Set radius for geolocation
Αναζήτηση

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Κώστας Παναγιωτίδης* MRCOG, MSc (Cardf), MSc (Guildf), MSc (Strg), MD (Strg),
Επιμελητής χειρουργός, μαιευτήρας και γυναικολόγος με εξειδικευμένο ενδιαφέρον για υπογονιμότητα, πρώιμη εγκυμοσύνη, γυναικολογική ενδοσκόπηση και προηγμένο γυναικολογικό υπέρηχο.

Ανακαλύψτε το μέλλον της διάγνωσης γονιμότητας σε ένα μόνο ραντεβού!
Πέρασαν οι μέρες του προγραμματισμού πολλαπλών ραντεβού για διάφορες εξετάσεις γονιμότητας. Με την πρωτοποριακή μας προσέγγιση, πραγματοποιούμε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις σε μια ενιαία, βολική συνεδρία. Η εκτενής εμπειρία του Κύριου Κώστα Παναγιωτίδη* θα σας καθοδηγήσει στη διαδικασία με εξατομικευμένη προσοχή.
Κατά τη διάρκεια του ραντεβού θα εκτελεστεί μία ενδελεχής ενδοκολπική υπερηχογραφικη μελέτη επιπέδου 3 (που αντιστοιχεί στο ανώτατο επίπεδο υπερηχογραφικής επάρκειας) συνδυάζοντας πολλαπλές και διαφορετικές απεικονιστικές μεθόδους όπως αγγειακή μελέτη, εξειδικευμένη τρισδιάστατη μελέτη, τραχηλική αξιολόγηση, ενδομητρίου, μυομητρίου – ωοθηκών αλλά και σαλπιγγική. Στη συνέχεια η εξέταση συνδυάζεται με υπερηχογραφική σαλπιγγογραφία χρησιμοποιώντας την τεχνική HYFOSY διασφαλίζοντας ότι δεν αφήνουμε κανένα πρόβλημα στον εντοπισμό τυχόν φραγμών στη σύλληψη. Η υπερσύγχρονη υπέρηχογραφική μηχανή που διαθέτει το κέντρο μπορεί να εκτελέσει και υπερηχογραφική τομογραφία. Με αυτόν τον τρόπο δεν υπάρχει τμήμα της πυέλου -μήτρας -ωοθηκών να μην έχει διερευνηθεί λεπτομερέστατα. Κατά τη διάρκεια της εξέτασης περιγράφετε στο ζευγάρι (με εξαιρετικά καθαρές εικόνες και με ακριβείς μετρήσεις) ό,τι έχει εντοπιστεί και ταυτόχρονα διασφαλίζεται η απουσία παθολογιών οι οποίες θα μπορούσαν να επηρεάσουν αρνητικά την πιθανότητα εγκυμοσύνης.
Στη συνέχεια αναλόγως με τα ευρήματα της υπερηχογραφικής εξέτασης μπορούμε να πραγματοποιήσουμε Διαγνωστική Υστεροσκόπηση Γραφείου (office hysteroscopy) . Αυτή η ελάχιστα επεμβατική διαδικασία χωρίς πόνο και ανάγκη αναισθησίας μας επιτρέπει να δούμε το εσωτερικό της μήτρας, εντοπίζοντας τυχόν προβλήματα που μπορεί να εμποδίσουν την επιτυχή εμφύτευση και την εγκυμοσύνη. Δίνεται και δυνατότητα μικροχειρουργικής βιοψίας ή θεραπείας, ιδιαίτερα για προβλήματα όπως συμφύσεις, μικρό πολύποδες τα οποία μπορούν να αντιμετωπιστούν χωρίς την ανάγκη εισαγωγής σε νοσοκομείο, γενικής αναισθησίας και ταλαιπωρίας της ασθενούς. Το κέντρο διαθέτει τελειότητα μηχανήματα υστεροσκόπησης και οι εξετάσεις ολοκληρώνονται με ασφάλεια και υπό τις βέλτιστες απεικονιστικές συνθήκες.
Στην συνεδρία και οι δύο σύντροφοι θα υποβληθούν σε εξατομικευμένες κλινικές γυναικολογικές και ανδρολογικές εξετάσεις, για να αξιολογηθούν όλοι οι πιθανοί παράγοντες υπογονιμότητας. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο γίνεται επίσης και η ερμηνεία των ορμονικών προφίλ και των αποτελεσμάτων σπερμογράμματος.
Διαβούλευση ειδικού για τους λόγους της υπογονιμότητας
Ο Κύριος Παναγιωτίδης θα συζητήσει τα ευρήματα όλων των εξετάσεων και θα δώσει εμπεριστατωμένα πληροφορίες σχετικά με τους πιθανούς λόγους πίσω από την υπογονιμότητα. Όλες οι τυχών ερωτήσεις θα απαντηθούν και η συνεδρία θα έχει οργανωθεί με τον κατάλληλο χρόνο ώστε να επιτευχθεί αυτό. Μια άλλη μοναδικότητα της υπηρεσίας αυτής είναι ότι και οι δύο σύντροφοι παίρνουν μέρος στην διαδικασία διερεύνησης και συμμετέχουν σε αυτήν ενεργά, μειώνοντας έτσι σημαντικά το στρες, τις φοβίες ή και τις ανησυχίες που πολύ πιθανώς να δημιουργούνται σε περιπτώσεις πολλαπλών ραντεβού και τμηματικών εξετάσεων.
Στο Υπερηχολογικό και Υστεροσκοπικό κέντρο του Κυρίου Παναγιωτίδη δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να πετύχετε το όνειρό σας για κύηση. Η πρωτοποριακή μας διάγνωση γονιμότητας με ένα ραντεβού έχει σχεδιαστεί για να σας εξοικονομεί χρόνο, να ελαχιστοποιεί το άγχος και να παρέχει τις απαντήσεις που χρειάζεστε για να λάβετε τεκμηριωμένες αποφάσεις σχετικά με το ταξίδι γονιμότητας σας. Μια μοναδική ευκαιρία να συσχετιστούν όλες οι εξετάσεις άμεσα υπό τις βέλτιστες συνθήκες με τα τελειότερα μηχανήματα και με την μεταδοτικότητα του κυρίου Παναγιωτίδη να υπάρχουν τεκμηριωμένα πλάνα θεραπείας. Επίσης αυτή η υπηρεσία είναι πάρα πολύ ωφέλιμη σε νέα ζευγάρια ή γυναίκες που θα ήθελαν να τεκνοποιήσουν μελλοντικά υπό την προϋπόθεση ότι δεν υπάρχουν, ήδη ,μικρό προβλήματα γονιμότητας. Εχει συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν ότι παθολογίες να μην έχουν εντοπιστεί και διορθωθεί εγκαίρως και με τη πάροδο του χρόνου να δημιουργούν σημαντικές δυσκολίες τεκνοποίησης στα ζευγάρια. Επομένως υπηρεσία αυτή έχει και προληπτικό ρόλο.
Καλέστε μας σήμερα για να προγραμματίσουμε το ολοκληρωμένο ραντεβού σας για τη διάγνωση της γονιμότητας και να κάνουμε το πρώτο βήμα προς ένα λαμπρό μέλλον γεμάτο ελπίδα και δυνατότητες!
Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να απαντήσουμε για τυχών άλλες απορίες

Κώστας Ν. Παναγιωτίδης
Χειρούργος , Γυναικολόγος, Μαιευτήρας MRCOG, MSc, MD
Κ: 690 793 5375 μόνο για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης
Αττική Ιατρική: 210 6668610 – 210 6665044

https://www.facebook.com/cpanayotidis
E-mail: costapan@hotmail.com

https://www.attikiiatriki.gr/index.php/iatreia/panagiotidis

https://www.researchgate.net/profile/Costas-Panayotidis

https://youtube.com/@costaspanayotidis1563

Σύντομη Βιογραφία
Ο κ. Παναγιωτίδης γεννήθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο το 1973 και σπούδασε ιατρική στο Πανεπιστήμιο Louis Pasteur στο Στρασβούργο της Γαλλίας και αποφοίτησε το 1997. Μετά την ολοκλήρωση της ειδικότητας γενικής ιατρικής GP το 2000 διεξήγαγε έρευνα σχετικά με την υπο-γονιμότητα και την ενδομήτρια σπερματέγχυση και έλαβε MD στην Αναπαραγωγική Επιστήμη με διάκριση «Très Honorable». Το 2001 επέστρεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο όπου ολοκλήρωσε την πλήρη εκπαίδευσή του στη μαιευτική και γυναικολογία, αποκτώντας την εξειδικευμένη πιστοποίησή του το 2008. Μετά από αυτό ο κ. Παναγιωτίδης ολοκλήρωσε μεταπτυχιακό στην Προηγμένη Γυναικολογική Ενδοσκόπηση με το Πανεπιστήμιο Γκιλφορντ του Surrey 2011 και στη συνέχεια ολοκλήρωσε το 2017 με διάκριση άριστα ‘Distinction’ το κλινικό μεταπτυχιακό στον Προηγμένο Γυναικολογικό Υπέρηχο του Πανεπιστήμιου του Κάρντιφ της Ουαλίας. Ο κ. Παναγιωτίδης εργάστηκε ως επιμελητής υπογονιμότητας σε νοσοκομεία του NHS και ιδιωτικές κλινικές γονιμότητας στο Ηνωμένο Βασίλειο. Από το 2021 έχει επιστρέψει στην Αθήνα και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο.
Οι πρόσφατες κατευθυντήριες γραμμές για τα πρότυπα πρακτικής ωοληψιας, που εκπονήθηκαν από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Ανθρώπινης Αναπαραγωγής και Εμβρυολογίας (ESHRE : https://www.eshre.eu/Guidelines-and-Legal/Guidelines/USS-practice-in-ART ) το 2019, βασίστηκαν στη διατριβή του στο μεταπτυχιακό MSc στην πρακτική υπερήχων. Ο κ. Κ Παναγιωτίδης ήταν μέλος της επιτροπής εμπειρογνωμόνων που είναι αρμόδια για την παραγωγή αυτής της κατευθυντήριας γραμμής και η ουσιαστική συμβολή του αναγνωρίστηκε διεθνώς. Έχει πρωτοστατήσει στην δημιουργία υπερηχογραφικών στάνταρντς για την βέλτιστη τεχνική της έμβρυο μεταφοράς που έχουν αναγνωριστεί διεθνώς. Συμμετέχει δυναμικά σε διεθνή συνέδρια δίνοντας διαλέξεις και συνεχίζοντας το ερευνητικό του έργο πάνω στον γυναικολογικά υπέρηχο αναπαραγωγής και την υστεροσκόπηση και σε ό,τι αφορά την υπογονιμότητα.
Έχει δημοσιεύσει μια σειρά από ακαδημαϊκές εργασίες, όπως επίσης έχει συγγράψει κεφάλαια σε βιβλία αναπαραγωγής και υπερήχου δείτε στο link

https://www.researchgate.net/profile/Costas_Panayotidis

Σχετικά με Yannis Pourlos